Autor:

Polévka dashi

Snadné
Ingredience
Rybí vývar
(Z rybího masa a kostí)
1200 ml
Sojová omáčka 100 ml
Japonské houby Shitake
(Nebo žampiony či hlíva)
6 ks
Špenát
(Listy)
12 ks
Citronová kůra  
Sůl  
Polévka dashi

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do vývaru přidáme sójovou omáčku, sůl a houby, které asi 5 minut povaříme. Špenátové listy spaříme, necháme okapat, přimáčkneme k sobě a rozkrájíme na 6 špalíčků. Dáme je do misek vždy s jednou houbou a přelijeme horkým vývarem. Ozdobíme citronovu kůrou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Polévka dashi

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Podobné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web