Autor:

Polévka dashi

Snadné
Ingredience
Rybí vývar
(Z rybího masa a kostí)
1200 ml
Sojová omáčka 100 ml
Japonské houby Shitake
(Nebo žampiony či hlíva)
6 ks
Špenát
(Listy)
12 ks
Citronová kůra  
Sůl  
Polévka dashi

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do vývaru přidáme sójovou omáčku, sůl a houby, které asi 5 minut povaříme. Špenátové listy spaříme, necháme okapat, přimáčkneme k sobě a rozkrájíme na 6 špalíčků. Dáme je do misek vždy s jednou houbou a přelijeme horkým vývarem. Ozdobíme citronovu kůrou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Vejce do skla Vyprošťováky na víkend Články z

Komentáře k receptu: Polévka dashi

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Podobné recepty

žádné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web