Charlotta s mangem

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 2
      lžíce cukr
    • 250
      ml mléko
    • 250
      g máslo
    • 100
      g moučkový cukr
    • 1
      ks mango
    • 250
      g cukrářské piškoty dvoubarevné
    • 125
      ml smetana ke šlehání 33%

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pudinkový prášek uvaříme s mlékem a drobným cukrem. Za občasného míchání vychladíme, aby se nám nevytvořil škraloup. Máslo utřeme s moučkovým cukrem, přidáme vychladlý pudink a našleháme. Mango oloupeme, odstraníme pecku. 1/3 rozmixujeme a vmícháme do krému. Druhou 1/3 nakrájíme na kostičky a zamícháme též do krému. Poslední 1/3 necháme na ozdobení
2
Vyšší mísu vyložíme potravinovou fólií. Na dno a kolem obvodu rozložíme piškoty. Naneseme vrstvu krému, poklademe ji kostičkami manga a opakujeme do spotřebování všech surovin. Navrch položíme piškoty, které vytvoří dno formy, zatížíme a necháme nejlépe do druhé dne v chladu ztuhnout. Poté vyklopíme, sejmeme fólii, ozdobíme ušlehanou smetanou a mangem.
Zařazení: Moučníky Nepečené

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.