Bulharský tarator

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks okurka salátová
    • kopr
    • 2
      stroužek česnek
    • 100
      g vlašské ořechy
    • 3
      lžíce panenský olivový olej
    • 1
      kelímek jogurt
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Okurky omyjeme a na hrubém struhadle ustrouháme se slupkou. Prosolíme a ponecháme 10 min, aby pustily šťávu. Utřeme česnek, posekáme jemně kopr (čerstvý možno nahradit konzervovaným, koprem na rozdíl od česneku nešetřit), ořechy posekáme a vše s pepřem a olejem vmícháme. Necháme vychladit a podáváme jako salát, v horkých dnech může být jako samostatné jídlo.
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Michal
    Michal |

    4. 4. 2013 20:46

    Nejak v tom receptu vypadl ten jogurt :)