Autor:

Bulharský tarator

Snadné
Ingredience
Okurka salátová 2 ks
Kopr  svazek
Česnek 2 stroužek
Vlašské ořechy 100 g
Panenský olivový olej 3 lžíce
Jogurt 1 kelímek
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Okurky omyjeme a na hrubém struhadle ustrouháme se slupkou. Prosolíme a ponecháme 10 min, aby pustily šťávu. Utřeme česnek, posekáme jemně kopr (čerstvý možno nahradit konzervovaným, koprem na rozdíl od česneku nešetřit), ořechy posekáme a vše s pepřem a olejem vmícháme. Necháme vychladit a podáváme jako salát, v horkých dnech může být jako samostatné jídlo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Sushi umaraki (California Roll) Japonské sushi krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Bulharský tarator

Komentáře

  1. Michal   04.04.2013 | 20:46 | reagovat |

    Nejak v tom receptu vypadl ten jogurt :)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web