Vepřové kotlety v leču

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • pepř mletý
    • sůl
    • 2
      lžíce tuk
    • cibule
    • paprika - sladká
    • pálivá paprika
    • 3
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • 400
      g zeleninové lečo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotlety nažízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme mletou paprikou a opečeme po obou stranách na tuku. Kotlety vyjmeme a na tuku osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli. Vmícháme mletou papriku a jakmile zpění, přidáme lečo, lisovaný česnek, protlak a zamícháme. Na základ dáme kotlety, podlijeme vodou a dusíme 25-30 minut.
2
Hotové kotlety podáváme s rýží nebo vařenými brambory.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.