Autor:

Šumajzl

Snadné
Ingredience
Fazole 200 g
Kroupy 100 g
Sádlo 50 g
Cibule 1 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Česnek 1 stroužek
Šumajzl

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Zvlášť uvaříme fazole, zvlášť kroupy (moc neproplachujeme vodou). Na sádle osmažíme najemno nakrájenou cibulku s plátky česneku. Vše promícháme, osolíme, opepříme a zapečeme v předem vyhřáté troubě. Podáváme s kysaným zelím a pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Ciabatta Tip na víkend: Upečte si italské pečivo Články z

Komentáře k receptu: Šumajzl

Komentáře

  1. Pavel Svítok   07.03.2009 | 22:30 | reagovat |

    Stacia fazule, ryza a mast, najlepsie husacia. Mnam

  2. Petra Lačňáková   26.07.2007 | 18:03 | reagovat |

    Šumajzl u nás se míchá s uzeným-nejlépe kolenem.A když jsou kroupy vařené v onom uzeném vývaru,to je teprve papu!!!

  3. Eva M.   19.08.2005 | 3:40 | reagovat |

    Se skvarkama a kroupami je to vynikajici.

  4. Marci K   23.03.2005 | 15:09 | reagovat |

    A ještě lepší varianta je - místo krup dejte rýži, cibulku opečte až do křupava. V tom případě nedávejte česnek, jinak to bude hořké.

  5. Šárka Mášová   21.01.2005 | 18:00 | reagovat |

    Daleko lepší je vyškvařit špek a teprve na škvarcích osmažit cibuli. Cibule se nebojte, dávám jí podstatně víc.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web