Autor:

Šumajzl

Snadné
Ingredience
Fazole 200 g
Kroupy 100 g
Sádlo 50 g
Cibule 1 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Česnek 1 stroužek
Šumajzl

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Zvlášť uvaříme fazole, zvlášť kroupy (moc neproplachujeme vodou). Na sádle osmažíme najemno nakrájenou cibulku s plátky česneku. Vše promícháme, osolíme, opepříme a zapečeme v předem vyhřáté troubě. Podáváme s kysaným zelím a pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Redaktorka Jana Illéšová Domácí jogurt krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Šumajzl

Komentáře

  1. Pavel Svítok   07.03.2009 | 22:30 | reagovat |

    Stacia fazule, ryza a mast, najlepsie husacia. Mnam

  2. Petra Lačňáková   26.07.2007 | 18:03 | reagovat |

    Šumajzl u nás se míchá s uzeným-nejlépe kolenem.A když jsou kroupy vařené v onom uzeném vývaru,to je teprve papu!!!

  3. Eva M.   19.08.2005 | 3:40 | reagovat |

    Se skvarkama a kroupami je to vynikajici.

  4. Marci K   23.03.2005 | 15:09 | reagovat |

    A ještě lepší varianta je - místo krup dejte rýži, cibulku opečte až do křupava. V tom případě nedávejte česnek, jinak to bude hořké.

  5. Šárka Mášová   21.01.2005 | 18:00 | reagovat |

    Daleko lepší je vyškvařit špek a teprve na škvarcích osmažit cibuli. Cibule se nebojte, dávám jí podstatně víc.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web