Rybička s fazolkama a rýží

Hodnocení:

Moje:

25 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks zelené fazolky 1 balení
    • rýže parboiled 3 sáčky
    • 2
      ks jarní cibulka
    • 500
      g treska

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Když máme kousky ryby rozmražené, lehce osolíme, opepříme, koření podle chuti, já posypu jen tymiánem nebo provensálským kořením. Vložíme do alobalu s kapkou olivového oleje a přidáme najemno nakrájenou cibulku. Zabalíme a dáme do trouby na 180 stupňů na horkovzduch a po 15-20 minutách hotovo.
2
Během toho, co se dělá rybička v troubě, si na pánvi připravíme fazolky. Nakrájíme na kostičky slaninu nebo šunku a s cibulkou lehce osmahneme dozlatova. Poté přidáme 1 balení fazolek a doměkka uvaříme.
3
Příloha: rýže či zeleninový salát.
4
Salát nejlépe jen rajčátka, paprika, ledový salát. Nakrájíme na kostičky a smícháme, nakonec posypeme nadrobno nakrájenou bazalkou a je to. :)

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.