Bůčková roláda III.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřový bůček
    • sůl
    • pepř mletý
    • česnek
    • vegeta trochu
    • 1
      plechovka kondenzované mléko neslazené
    • 1
      lžička paprika - sladká

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mleté maso smícháme s ostatním, zabalíme do fólie a dáme přes noc do lednice. Další den rozválíme na mikroténu na placku, potřeme smaženými vejci, poklademe měkkým salámem, posypeme kostičkami kapie nebo zeleným hráškem, svineme, odstraníme mikroten a dáme péct do trouby.
2
Krájíme vychladlé na plátky.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.