Autor:

Bůčková roláda II.

Snadné
Ingredience
Vepřový bůček 1 kg
Vejce 6 ks
Strouhanka 4 lžíce
Hladká mouka 4 lžíce
Vegeta 2 lžíce
Sůl 1/2 lžíce
Grilovací koření 1 lžíce
Pepř mletý
1/4 lžíce
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Postup přípravy: Bůček nakrájíme na drobné kostky, asi 1×1 cm, přidáme ostatní a dobře promícháme. Směsí naplníme tlačenkový sáček a vaříme 2 hodiny na mírném ohni. Dáme ztuhnout do ledničky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Bůčková roláda II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web