Autor:

Bůčková roláda II.

Snadné
Ingredience
Vepřový bůček 1 kg
Vejce 6 ks
Strouhanka 4 lžíce
Hladká mouka 4 lžíce
Vegeta 2 lžíce
Sůl 1/2 lžíce
Grilovací koření 1 lžíce
Pepř mletý
1/4 lžíce
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Postup přípravy: Bůček nakrájíme na drobné kostky, asi 1×1 cm, přidáme ostatní a dobře promícháme. Směsí naplníme tlačenkový sáček a vaříme 2 hodiny na mírném ohni. Dáme ztuhnout do ledničky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Bůčková roláda II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web