Bůčková roláda II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřový bůček
    • 6
      ks vejce
    • 4
      lžíce strouhanka
    • 4
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce vegeta
    • 0,5
      lžíce sůl
    • 1
      lžíce grilovací koření
    • pepř mletý 1/4 lžíce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Postup přípravy: Bůček nakrájíme na drobné kostky, asi 1x1 cm, přidáme ostatní a dobře promícháme. Směsí naplníme tlačenkový sáček a vaříme 2 hodiny na mírném ohni. Dáme ztuhnout do ledničky.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.