Bramborový tatarák II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      dl rostlinný olej
    • 0,5
      lžička pálivá paprika
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 1
      cibule Nakrájená cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 4
      lžička kečup - jemný
    • sůl
    • 3
      ks brambory

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ingredience promícháme a necháme v lednici 30 minut odležet, pak přidáme najemno nastrouhané vařené brambory a vše promícháme.
2
Můžeme dochutit sojovou omáčkou nebo worchesterem.
Zařazení: Pokrmy
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • judita klimentová
    judita klimentová |

    12. 12. 2008 12:53

    Tahle pomazánka je výborná, nejraději ji máme na topinky......rozhodně to není jako lutenice:)ještě přidávám 2 lžičky hořčice..

  • Naďa
    Naďa |

    25. 2. 2005 21:13

    Několikrát se zde u "bramborových tataráků" vyskytlo,že je to něco jako lutenice.Nedá mi ,abych to neuvedla na pravou míru: Bulharská ljutenica je trošku o něčem jiném,a sice:do rajského protlaku se zamíchá jemně usekaná cibule,rozetřený česnek,olej, posekaná slakdokyseká okurka,sůl a cukr. Podává se jako omáčka k minutkám.Čili ingredience skoro stejné,ale využití odlišné.Je to skutečně bulharská specialita.

  • Anonym
    Anonym |

    18. 2. 2005 13:53

    Něco jako lutenice ???