Bramborová pizza II.

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
60 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Těsto
    • 1
      kg brambory
    • 1
      ks vejce
    • sůl
    • hrubá mouka tolik, aby se těsto nelepilo
  • Na pomazání
    • 250
      ml sladká smetana
    • 200
      g šunka
    • 200
      g tvrdý sýr
    • sůl trochu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory uvaříme doměkka, necháme vychladnout, pak nastroucháme a smícháme se solí, moukou a vejcem v těsto.
2
Připravíme si plech, který namažeme trošku olejem, a bramborové těsto na něm buď rozválíme, nebo prostě dáme (po kouskách).
3
Přísady na pomazání smícháme, a pomažeme jím pizzu. Je možné že smetana trošku steče.
4
Dáme do trouby a pečeme při teplotě 200 °C asi 15 minut.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Sandra
    Sandra |

    20. 1. 2012 19:39

    Nic ve zlím,ale to tu musíš říkat váhu svojí ženy? To je trošku její osobní..;-) a řekla bych,že ti to nedovolila. ;-)

  • Janaso
    Janaso |

    19. 9. 2011 16:03

    Trochu nezvyklé, ale chutné.

  • karel
    karel |

    7. 3. 2011 18:00

    je to fakt husty moji zene to moc chutna .proto ma asi 95kg :-P