Bílý superrychlý česnekový chléb

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 270
      ml voda
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžíce cukr
    • 1,5
      lžíce mléko
    • 440
      g hladká mouka
    • 3
      lžička droždí
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      ks paprika - bílá

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Recept je vyzkoušen v pekárně MOULINEX OW 300001 INOX. Velikost bochníku - menší 750 g Program č. 5 - Superrychlý chléb Kůrka 1, doba pečení cca 1,5 hod. Ingredience se dávají v uvedeném pořadí.
2
Výsledkem je výborný, měkký, bílý, nadýchaný chléb s vůní a příchutí česneku. Dobré ještě teplý natřít máslem a posypat čerstvou pažitkou - delikatesa. Jedná se o upravený recept určený pro tuto pekárnu Moulinex.
Zařazení: Chuťovky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • PajaP ***
    PajaP *** |

    14. 1. 2010 11:31

    Trochu hutnejsi, ale vyborny chlebik:-)

  • Marcela Kleinová
    Marcela Kleinová |

    13. 1. 2010 16:56

    Chleba je výborný - a navíc ještě druhý den máme kuchyň provoněnou česnekem. Mňam :-)

  • Ladia -
    Ladia - |

    31. 12. 2009 10:53

    To mi připomíná... a včera to kyselo, blééé bylo kyselý ;-)))

  • Zora Manasová
    Zora Manasová |

    30. 12. 2009 21:44

    Kláro, Vaše hodnotenie si zapíšam medzi perličky. Niekedy človek naozaj žasne. Zoa

  • A B
    A B |

    30. 12. 2009 19:05

    Kláro, bez česneku by to nebyl ČESNEKOVÝ chleb. ........................

  • Klára Klementová
    Klára Klementová |

    30. 12. 2009 16:49

    je to pěkně hnusný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!proč to musí být s česnekem .Snad se ta ten česnek dávat nemusí

  • Petra ...
    Petra ... |

    8. 8. 2009 19:01

    Chlebík je výborný, peču často. Obměnuji čerstvý česnek, předsmaženou cibulku nebo nastrouhaný eidam.Vždy je hned pryč...

  • Zora Manasová
    Zora Manasová |

    22. 3. 2009 15:00

    Tak prečo ho robíte?

  • Iveta Soralova
    Iveta Soralova |

    18. 3. 2009 20:44

    nám nechutnal .Mám vyzkoušeno ,že chléb jen z bílé mouky nám nechutná.

  • zdenka supolova
    zdenka supolova |

    18. 7. 2008 17:38

    Daizy,díky,teď jsem dorazila z Intersparu,tam nemají,tak zkusím Hypernovu.

  • Daizy *
    Daizy * |

    18. 7. 2008 12:44

    Sušený česnek najdete normálně mezi pytlíkovým kořením od Kotányi nebo Vitany snad v každém obchoďáku.

  • zdenka supolova
    zdenka supolova |

    16. 7. 2008 22:11

    Anonyme,kde kupujete sušený česnek?Nebo si sušíte? Díky

  • Vlasta Spoustová
    Vlasta Spoustová |

    22. 4. 2008 10:19

    Normální ne, sušené droždí. Omluvte předcházející příspěvek nebyl dopsán.

  • Vlasta Spoustová
    Vlasta Spoustová |

    22. 4. 2008 10:18

    Normální

  • paulusova sona
    paulusova sona |

    21. 4. 2008 16:07

    chtela bych se zeptat,jestli se drozdim mysli susene nebo normalni?Dekuji

  • Milena M.
    Milena M. |

    9. 2. 2008 21:16

    Prosím Vás naozaj 3 lyžičky droždia?, nie je to priveľa, neprepadne sa chlebík?. Ja som síce ešte nikdy nepiekla chlieb iba z hladkej múky - takže asi je to možné. Pri mojich celozrrných by tie 3 lyžičky dopadli "ušato"

  • Sváťa
    Sváťa |

    7. 2. 2008 14:04

    Dnes jsem jej skusil udělat.Přidal jsem rovněž lžičku kmínu.K česneku přidal i na drobno nakrájený pórek.Právě jsem ukusil krajíček a zřejmě chleba do večera nevydrží.Zatím nejlepší jaký jsem upekl.CHvála autorům.

  • Anonym
    Anonym |

    1. 2. 2008 16:18

    MILÁ RADKO, V pekárně ETA SIESTA jsem pekla program 2 program 4 mám sladký. česnek dávám sušené plátky

  • Ester Nová
    Ester Nová |

    30. 1. 2008 13:13

    Můžu se zeptat,v jaký formě se tam dává ta paprika?

  • Jana G
    Jana G |

    25. 1. 2008 09:32

    Naprosto super..dělala jsem ho jako svůj vůbec první a fantasticky se povedl..snědli jsme ho naposezení:)

  • Radka
    Radka |

    24. 1. 2008 19:51

    Chleba jsem pekla v Eta Harmony na program 4 Ultrarychlý a byl výborný. Jen se chci zeptat v jaké formě česnek dáváte. Na plátky ? Nebo prolisovat ? Díky za odpověď.

  • Miriam
    Miriam |

    23. 1. 2008 14:12

    výborný chlebík !!!!!!!Papriku jsem nedávala a česnek sušené plátky. Opravdu super v pekárně ETA program číslo 2

  • Anonym
    Anonym |

    20. 1. 2008 12:33

    Tak jsem se na něj těšila, tak krásně voněl, ale byla z něj placka, uvnitř syrová. Může být problém v druhu pekárny? Mám Alasku a protože jsem četla, že když dám dám program rychlý, tak chleba nebude tak nadýchaný, tak jsem dala program 2 - bílý chléb. Jinak jsem postupovala přesně. Poraďte prosím..

  • Markéta Valentíková
    Markéta Valentíková |

    28. 9. 2007 20:10

    Upekla jsem tento chleba, protože jsem pospíchala. Dala jsem jeden stroužek česneku a plnou hrst porku. Bylo to moooc dobré, chlebík krásně voněl a byl rychle hotový. Určitě budu zase opakovat :o)

  • Lenka F
    Lenka F |

    16. 8. 2007 10:33

    vyskusala som v pekarni BIFINETT(program expres 1,2hod), natrela som maslom,pazitku som memala.mala som pocit ze pri pichnuti ihlou sa na ihlu lepi cesto,tak som ho este dala pre istotu cca 10 min do truby dopiectbol SKVELY

  • Helena
    Helena |

    13. 6. 2007 07:28

    Tento chléb jsem vyzkoušela v pekárně Vega na program Quick a je moc dobrý. Jen jsem přidala trochu slunečnicovách semínek.