Autor:

Trhanec

Snadné
Ingredience
Mléko 1/2 l
Vejce 4 ks
Dětská krupice 200 g
Cukr 2 lžíce
Rozinky 50 g
Máslo 40 g
Sůl 1 špetka
Citronová kůra 1 špetka
Skořicový cukr 1 špetka
Trhanec

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

V mléce rozšleháme krupici, cukr, sůl, žloutky a přidáme citronovou kůru. Vyšleháme sníh z bílků a přidáme do těsta spolu s vypranými rozinkami. Pečeme na pánvi s máslem na jedné straně, vidličkou roztrháme a dopečeme dokřupava z druhé strany. Na talíři polijeme borůvkovým sirupem nebo likérem a posypeme skořicovým cukrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Pikantní pečený guláš Lahůdky a speciality maďarské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Trhanec

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web