Autor:

Bílý Sachrův dort

Střední
Ingredience
Bílá čokoláda 200 g
Máslo 200 g
Vejce 8 ks
Hladká mouka 180 g
Moučkový cukr 140 g
Cukr krystal 140 g
Sůl  
Marmeláda  
Bílá čokoládová poleva  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Smícháme máslo s cukrem, přidáme rozpuštěnou vychladlou čokoládu a vmícháme opatrně žloutky. Přidáme mouku a sníh z bílků, do něhož jsme zašlehali moučkový cukr. Do těsta přidáme špetku soli. Vzniklou hmotu vylijeme do dortové formy, kterou jsme vymazali tukem a vysypali polohrubou moukou. Upečeme v mírně vyhřáté troubě přibližně 45 minut.

Upečený vychladlý korpus po ploše rozřežeme a potřeme meruňkovým džemem. Polijeme silnější vrstvou bílé polevy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Bílý Sachrův dort

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web