Autor:

Bílý Sachrův dort

Střední
Ingredience
Bílá čokoláda 200 g
Máslo 200 g
Vejce 8 ks
Hladká mouka 180 g
Moučkový cukr 140 g
Cukr krystal 140 g
Sůl  
Marmeláda  
Bílá čokoládová poleva  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Smícháme máslo s cukrem, přidáme rozpuštěnou vychladlou čokoládu a vmícháme opatrně žloutky. Přidáme mouku a sníh z bílků, do něhož jsme zašlehali moučkový cukr. Do těsta přidáme špetku soli. Vzniklou hmotu vylijeme do dortové formy, kterou jsme vymazali tukem a vysypali polohrubou moukou. Upečeme v mírně vyhřáté troubě přibližně 45 minut.

Upečený vychladlý korpus po ploše rozřežeme a potřeme meruňkovým džemem. Polijeme silnější vrstvou bílé polevy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Velikonoční věnec Velikonoční věnec krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Bílý Sachrův dort

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web