Autor:

Balíček na gril

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
kuřecí prsa
400 g
Anglická slanina 4 plátek
Šunka 4 plátek
Uzený sýr 4 plátek
Cibule 1 ks
Brambory  
Sůl  
Olej  
Marináda
Vejce 1 ks
Hořčice 1 lžička
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžička
Worcestrová omáčka 1 lžička
Rostlinný olej 1 lžička
Sůl  
Pepř drcený  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží, Uzeniny

Maso lehce naklepeme, potřeme marinádou a necháme odležet.

Z alobalu určeného na grilování si připravíme 4 obdélníky, potřeme olejem, rozložíme syrové brambory nakrájené na hrubší kolečka, posolíme. Na ně dáme anglickou slaninu, šunku, sýr, kolečko cibule a naložené maso.

Uděláme balíček, pevně spojíme, dáme na gril. V druhé polovině přípravy balíčky otočíme, grilujeme zvolna.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
3
3 6 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Balíček na gril

Komentáře

  1. Beznadej   02.03.2014 | 13:41 | reagovat |

    Kolik to je porci?

    1. Zuzka   02.03.2014 | 14:25 | reagovat |

      Přečti recept pořádně a poznáš že na 4 porce.

    2. Beznadej   02.03.2014 | 17:18 | reagovat |

      diky

  2. Marcus   11.04.2011 | 16:34 | reagovat |

    Jinak tomu říkáme živaňská! Náročnost na čas je sice větší než je u obyč steaku, ale stojí to za to! V pátek jsme měliDoporučuju :-\

  3. Marie Šindelová   08.04.2009 | 8:12 | reagovat |

    Včera jsme se vrátili z chalupy a zkoušeli jsme tam tuhle dobrotu.Chce to sice více času,všichni okolo chodili jak mlsní psi,ale vyplatilo se.Dělala jsem jak z prsíček,tak i z krkovičky.Obojí bylo dobré.Dospělákům chutnala víc krkovička,dětem prsíčka.Dávám za 1.Brzy zopakujeme.

  4. Věra z DC   18.06.2007 | 13:23 | reagovat |

    jéjda já to četla špatně beru zpět, četla jsem nejdříve komentáře a až nyní recept... Myslela jsem, že se to marinádou polije až hotové :-))

  5. Věra z DC   18.06.2007 | 13:18 | reagovat |

    jéééé nebo je to vejce vařené... ??? to by pak šlo. Rozmíchat žloutek a pak přidat krájený bílek spousty pažitky??? to by pak bylo něco jiného ale jíst syrové vejce v marinádě ne ne :-((

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web