Zapečená mňamka s lutěnicí

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Makis

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg brambory
    • 400
      g vysočina
    • 1
      ks cibule větší
    • 100
      g sýr
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      lžíce lutěnice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory uvařím ve vodě po dobu 20 minut, dokud nezměknou, mezitím si na pánvičce na cibulce osmažím vysočinu a přidám tak 2 velké polévkové lžíce lutěnice. Hotové brambory dám do pekáčku vymazaného tukem a přidám směs z pánvičky. Povrch posypu strouhaným sýrem a dám zapéct do trouby.
2
Za 30 minut podáváme se sterilovanými okurkami nebo kompotem. Je to vskutku taková studentská mňamka, vyzkoušejte to.

Komentáře k receptu

  • Jana
    Jana |

    31. 3. 2006 07:52

    Mně ta ostrá chuť v tomhle jídle není příjemná,já bych dala spíš neostrou zeleninovou směs.

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    30. 3. 2006 07:31

    Lutěnice je hustá zeleninová ostřejší směs. Můžete si ji zavařit sama ( viz recepty paní Airan Novákové) nebo koupit hotovou ( např. Penny Market).

  • luckymili
    luckymili |

    29. 3. 2006 21:28

    Možná, že jsem jediná, ale musím se zeptat CO JE TO LUTĚNICE?

  • Anonym
    Anonym |

    29. 3. 2006 21:01

    A co je to lutěnice?