Tvarohovo-oříšková bábovka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jenna

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oddělíme bílky od žloutků, žloutky dáme do jedné mísy, bílky do druhé. Ke žloutkům přidáme heru a cukr. Trochu cukru přisypeme k bílkům. Žloutky, heru a cukr vyšleháme, až nám směs trochu zbělá. Přidáme tvaroh a pořádně promícháme - můžeme přidat mléko, aby byla směs tekutější. Dále přidáme mouku, nasekané oříšky a prášek do pečiva. Rozmícháme a pokud je směs moc tuhá, přidáme mléko. Nakonec vyšleháme sníh z bílků a vmícháme do směsi. Těsto nalijeme do formy na bábovku a dáme ji do vyhřáté trouby a ze začátku pečeme na 200 °C. Až nám zrůžoví, dopékáme na 150 °C.
Použité ingredience v tomto receptu: Hera Měkký tvaroh Mouka Oříšky Prášek do pečiva Rozinky Vejce

Komentáře k receptu

  • lynndusha
    lynndusha |

    17. 9. 2016 10:58

    kde je cukr? :-(

  • matej
    matej |

    21. 10. 2012 14:22

    chtěl bych kdyby my máma a táta tuto bábovku uvařily :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) bude určitě dobrá

Další doporučené recepty: