Smradláček chlupatého řidiče z náklaďáku

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: mika1988

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kuřecí prsa
    • sůl
    • pepř mletý
    • olomoucké tvarůžky (syrečky)
    • pórek
    • kapie
    • hladká mouka
    • vejce
    • česnek
    • voda
    • vegeta
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí prsa rozklepeme tak, aby se z nich později dala utvořit kapsa. Osolíme, opepříme, vložíme nakrájené olomoucké tvarůžky, pórek, kápii a zabalíme.
2
Zaklepeme okraje tak, aby se nerozjela jako starší dáma po pěti pivech.
3
Připravíme si těstíčko z mouky, vody, vajec, česneku a vegety - důkladně promícháme. Rozpálíme si olej a vkládáme do něj kapsičku obalenou v těstíčku. Zprudka osmažíme a doděláme v rozpálené troubě.
4
Šikmo rozkrojíme v půlce a podáváme s bylinkovým dressingem.
5
Jako přílohu bych doporučil americké brambory s česnekem, máslem a grilovacím kořením. Heslo pro toto jídlo zní: nevadí, že mě nevidíte, snad stačí když mě cítíte :-)

Komentáře k receptu

  • martin jirout
    martin jirout |

    2. 4. 2007 00:13

    děkuji martin jirout

  • Renata Kolářová
    Renata Kolářová |

    22. 2. 2007 09:42

    To je neuvěřitelně dobré. Blahem lezu po stropě. Jen jsem místo pórku dala do náplně vyškrančený špek a vše ostatní nakrájela na malé kostičky. Úžasné,s bramborovou kaší a zelným salátem to nemá chybu.Pane Jiroute, zase nám brzy něco pošlete.

  • Renata Kolářová
    Renata Kolářová |

    21. 2. 2007 19:47

    Jak je možné,že tak úžasný recept nikdo od října minulého roku ještě nezkusil?Hned zítra jdu na to a dám vědět

  • huty
    huty |

    5. 10. 2006 17:05

    Mám tady pěkně uleželý balíček...

  • Rada Hloušek
    Rada Hloušek |

    3. 10. 2006 23:47

    Cau Marto fakt dobrej recept nasel jsem ho na telefonu jen co si odesel domu Rada z kvetnice.udeluji 100 bodu.

  • Pupen Hons
    Pupen Hons |

    3. 10. 2006 22:30

    Martine, SUPER!!!

  • martin jirout
    martin jirout |

    3. 10. 2006 12:42

    Berčo máte pravdu opravdu je to na plynové masky ale pouze když se to rozjede takže se snažte tomu předejít...............................................Velice děkuji za komentáře

  • Jana
    Jana |

    3. 10. 2006 11:39

    Takhle podobně připravuji kuřecí-jen místo tvarůžku dávám Hermelín a peču naopak pomalu,aby se maso dobře propeklo,do trouby už nedávám.Je to velmi dobré.

  • Berča
    Berča |

    2. 10. 2006 15:04

    Pane Jiroute, ještě by mě zajímalo, kolik hodin, případně dnů trvá vyvětrání takového menšího bytu. Já jen, jestli si mám zajistit dovolenou na víkend, týden nebo čtrnáct dnů nebo bude stačit pouze odpolední vycházka do přírody. Děkuji předem za odpověď. Syrečkové pokrmy jsem ještě nikdy nepřipravovala, určitě vyzkouším.

  • Tereza Martínková
    Tereza Martínková |

    2. 10. 2006 13:43

    No, Martine, název úžasný!!!:-) A po přečtení ještě úžasnější....Musím to brzy vyzkoušet.Navíc pro rodilou moravačku z hanácké metropole by přímo byl hřích to s těmi tvarůžky nezkusit:-)))

  • Airan
    Airan |

    2. 10. 2006 13:16

    Tak tohle udelam uz jen kvuli nazvu:-)))

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    2. 10. 2006 10:39

    Mňam,zase něco pro nás...o))

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    2. 10. 2006 10:32

    :-))))))))))))))))) Opravdu byste měl vydat Vaše recepty knižně, je to počteníčko:-)))

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    2. 10. 2006 10:11

    Martine, tedy "smradláček" jsem ještě nestihla vyzkoušet, ovšem ten název je stobodový :o)))) - jako u tebe konečně vždy......