Rychlé řezy z přesnídávky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Atevi

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cukr, vejce vyšleháme, postupně přiléváme mléko a olej. Pak přidáme přesnídávku a nakonec mouku s práškem do pečiva.
2
Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme.
3
Po vychladnutí přecákáme polevou nebo můžeme polít celé
4
Je to vlažné a není to přeslazené.

Komentáře k receptu

  • jana
    jana |

    15. 5. 2007 12:30

    dala jsem jeden a půl sklenice od horcice oleje,presnidavky dve broskvove a jednu merunkovou , povrch jsem posypala orisky, buchta je vyborna

  • Iveta Soralova
    Iveta Soralova |

    10. 5. 2007 21:15

    Omlouvám se oleje má být 2 dcl.Recept na domácí banánovou přesnídávku seženu od své mamky a pak jej sem napíšu.

  • Pájina
    Pájina |

    10. 5. 2007 19:24

    Peču podobné řezy,ale dávám jahodovou přesnidávku.Oleje 1,5dcl.Zajmalo by mě,jak se dělá ta domácí banánová?

  • dasik
    dasik |

    10. 5. 2007 18:45

    ten olej tam není vubec uvedený tak kolik?

  • Anonym
    Anonym |

    9. 5. 2007 12:17

    chybi mnozstvi oleje

Abecední seznam: