Pudinkové řezy se želatinou

moje hodnocení:

4,1

hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z bílků vyšleháme sníh společně s cukrem, přimícháme žloutky, olej, nakonec mouku s práškem do pečiva. Těsto vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný pekáč a upečeme.
2
Uvaříme pudink s cukrem a do horkého vmícháme tvaroh. Ještě teplé natřeme na upečený koláč. Po vychladnutí na něj poskládáme ovoce (může být i mražené) a zalijeme želatinou. Dáme do chladu ztuhnout.

Komentáře k receptu

  • Nadˇka J
    Nadˇka J |

    3. 9. 2011 08:45

    :-) bezva nápad

  • Katka Š.
    Katka Š. |

    28. 8. 2010 12:02

    Takto udělaný pudinkový krém je příliš řídký a po nakrájení na kostičky vytéká a nevypadá to moc dobře. Chuťově je to ale moc dobré, jen příště udělám krém určitě hustší.

  • Anonym
    Anonym |

    26. 1. 2007 15:03

    neska budu poprvý péct. doufam, že sem si vybrala tajto dobře..

  • EVA F
    EVA F |

    20. 9. 2005 11:13

    To je prima rychlý recept. Když spěchám pomáhám si totiž tím, že koupím nízký dortový korpus, potom stačí 1/2l mléka na 2 sáčky pudinku (aby to bylo husté). Za 15 min nestčí návětěva zírat. Pro ty, co nerady pracují se želatinou doporučuji želatinu od Oetkera (mají i barevné), když s tím dokážu dělat já, dokáže to každý.

  • Johanka K
    Johanka K |

    1. 9. 2005 09:29

    Sú to veľmi dobré osviežujúce rezy. Keď ich robím, tak zafarbím želatinu navrchu podľa druhu použitého ovocia..napr.: z kiwi= použijem kiwi šumienku, alebo kiwi puding...z banánu = pridám banánový džús v prášku...atď..J.