Krabí salát s kukuřicí

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Krabí tyčinky necháme v mírně osolené vodě přejít varem, necháme vychladit a se šunku a rajčaty nakrájíme na menší kostičky. Přidáme nastrouhaný sýr, nadrobno nakrájenou cibulku a ostatní přísady. Necháme odležet.
2
Podáváme s bílým nebo celozrnným pečivem. Salát je jemný a lehký.

Komentáře k receptu

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    1. 12. 2006 09:23

    Ivo, je fajn, že jste se neurazila, když jsme vtipkovaly na Váš účet. Taky se mi to stává... místo kupní píšu dost často kuní....

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    30. 11. 2006 14:40

    Tak ty "kraví" tyčinky se mi fakt povedly a dost mě pobavily, sama jsem se divila, co jsem to vlastně napsala :o)

  • Lidka Kábrtová
    Lidka Kábrtová |

    30. 11. 2006 13:12

    Jinak tohle si vyrobím, jen bez té cibulky, tu já nemůžu.

  • Lidka Kábrtová
    Lidka Kábrtová |

    30. 11. 2006 13:12

    Můj kocour nechá tyčinky tyčinkama a obvykle sežere kukuřici. To on rád.

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    30. 11. 2006 13:02

    Krabie tyčinky chrumem presne tak ako Janka, teda s našim kocúrom :)))

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    30. 11. 2006 10:32

    Já taky.Ještě skoro zmrzlé se dělím s kočkou.Moc nám to chutná:o)

  • BRAMBORKA
    BRAMBORKA |

    30. 11. 2006 09:10

    Jéjej,to jsem se zasmála.Jeden běžný překlep a jak dokáže vyloudit úsměv po ránu:-))

  • Gábina Houšková
    Gábina Houšková |

    30. 11. 2006 08:01

    Mně přijde, že když se krabí tyčinky ohřejí nebo uvaří, získají takovou "umělohmotnou chuť". Proto je jíme jen za studena v salátech.

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    30. 11. 2006 07:28

    Lado, já je chroupu rovnou z mrazáku místo nanuků:-))))

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    30. 11. 2006 06:58

    Krabí tyčinky jsou taky výborné smažené v těstíčku - i studené !! KraVí tyčinky jsem ještě nezkoušela .... :))

  • Lada Kovářová
    Lada Kovářová |

    29. 11. 2006 21:44

    :-)) Tak kraVí tyčinky bych zcela určitě nechala tepelně upravit, ale u kraBích je to opravdu zbytečné. Jsou již tepelně upravené a mohou se konzumovat bez další tepelné úpravy. Já je mám nejraději jen tak...

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    29. 11. 2006 21:41

    Proč se mají krabí tyčinky nechat přejít varem? Já myslím, že je to zbytečné, znám několik receptů na kraví tyčinky a všude byly syrové. Jinak recept musí být moc dobrý, určitě vyzkouším

Poslední navštívené:

Abecední seznam: