Garnely na tymiánu a česneku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • garnely
    • česnek
    • tymián (Může být i sušený, ale čerstvý je lepší)
    • panenský olivový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zmrazené garnely necháme rozmrazit. Na pánvičce necháme rozehřát olej, do kterého vložíme nakrájený (může být i prolisovaný) česnek. Necháme ho trošinku zezlátnout. Pak vložíme garnely, které po každé straně tak minutu opékáme.
2
Rozehřejeme troubu na 160 °C, do které vše vložíme a zasypeme tymiánem. Necháme tak maximálně pět minut dojít. Ingredience dáváme podle chuti a posle počtu strávníků. Servírujeme např. se salátem.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.