• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Feferonová pasta
Napište svůj komentář k receptu

Feferonová pasta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 31
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Feferonová pasta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g feferonka
    • 8
      stroužek česnek
    • 2
      dl kečup - jemný
    • 3
      lžíce ocet
    • 1
      lžička sůl

Postup přípravy receptu

1
Omyté a ostopkované feferonky dusíme s trochou vody asi 5 minut, aby změkly. Rozmixujeme, přidáme kečup, sůl, ocet, prolisovaný česnek a za stálého míchání vaříme do husté pasty. Plníme do malých skleniček a sterilujeme při teplotě 90 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kaviárová pasta

Kaviárová pasta

Avokádová pasta

Avokádová pasta

Skvělá pasta na pizzu

Skvělá pasta na pizzu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pavel | 10. 10. 2016 10:25

    Zdravím, letos premiéra, ale super. Trošku změna byla jen v tom, že jsme mixovali dohromady kozí rohy - ty ostry a malinky chilli papričky. A plus jsme do toho přidali 6 ks sladkých papriček. Hned večer jsme snědli půl skleničky k brambůrkům atd. Díky a mějte se.

  • Monika Dobiášová | 25. 8. 2015 19:39

    Vynikající, tuto pastu dělám už několikátý rok a nemá chybu, sklízím s ní úspěchy všude, kde ji dám ochutnat a přidávám ji opravdu do všeho.

  • Ladislav Dorazin | 11. 6. 2008 18:32

    Andreo,ano,jen odstopkují zrníčka nevadí.Když to pak rozmixujetezrníčka nejsou skoro vidět a pokud malinko ano,je to feferonová pasta a nevadí tam

  • Andra | 11. 6. 2008 11:59

    Feferonky sa len odstopkuju a dusia sa aj so zrnieckami, ano?

  • Ladislav Dorazin | 11. 6. 2008 11:36

    Moc děkuji za hodnocení.My jsme se ženou kupovali to čili koření v lahvičce a pak jsem někde přišel k tomuto receptu a používáme jen to.Hodí se do gulášů,na grilování,k párkům a pro včechny milovníky ostrých jídel a opravdu vydrží(nevydrží,protože se rychle skonzumuje)v ledničce.

  • Renata | 11. 6. 2008 08:53

    Znám tento recept a pasta nemá chybu.Přidávám do všech ostřejších jídel a otevřená v ledničce vydrží i několik měsíců.Je výborná dokonce i na chléb s máslem.Dávám 1

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Zelenina Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Feferonka Kečup - jemný Ocet Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kavak

Kavak

Bílkový chlebíček

Bílkový chlebíček

Výborné buchty

Výborné buchty

Bublanina s rybízem

Bublanina s rybízem

Brokolicové těstoviny

Brokolicové těstoviny

Zelný salát s mrkví a paprikou

Zelný salát s mrkví a paprikou

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…

Jablečňáky s perníkem podle Ládi Hrušky (knedlíky)

Jablečňáky s perníkem podle Ládi…

Pudinkové šneky Ládi Hrušky

Pudinkové šneky Ládi Hrušky

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

16
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
16
Salát z červené řepy s hruškou
Salát z červené řepy s…
16
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
15
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
15
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Jedlé kaštany - pečené,…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Hvězda Ulice Solaříková se mění: Vypadá jako Meg Ryanová

Hvězda Ulice Solaříková se mění: Vypadá jako Meg Ryanová

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Feferonová pasta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact