Echeloní

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      cibule
    • 1
      hrst žitná hladká mouka
    • 5
      g mořská sůl
    • česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájíme cibulku, dozlatova opečeme, zasypeme moukou, posolíme a na závěr vpasírujeme česnek. Podává se s knedlíky a nebo bramborovou kaší jako tzv. "třešnička na dortu".
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Mořská sůl Žitná hladká mouka

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 |

    26. 10. 2018 09:20

    X3 X3 ...nechápu, jak někdo může vložit fotku k receptu, který vůbec neodpovídá realitě!! ...navíc je to fotka, kterou jsem přidal kdysi dávno já, k receptu na vídeňskou cibulku :g

 
 

Další doporučené recepty: