Borůvky zavařené jako žahour

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Borůvky rozvaříme s cukrem, máslem a polohrubou moukou. Vaříme dohusta, naplníme do sklenek a zavařujeme 20-30 minut při 80 °C. Podáváme jako omáčku na kynuté knedlíky...
Použité ingredience v tomto receptu: Borůvky Cukr Máslo Polohrubá mouka

Komentáře k receptu

  • Jana Tichá
    Jana Tichá |

    24. 6. 2005 20:07

    Dělám žahour i na lívance. Borůvky v kastrolu trochu podliju vodou, napůl rozvařím, přidám trochu vanilkového pudingu rozmíchaného v mléce a cukr podle chuti a tím borůvky zahustím. Dochutím skořicí.

Abecední seznam: