Biokyska

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Česnek utřeme se solí. Máslo třeme s tvarohem a postupně přidáváme biokys. Až je pomazánka hladká, vmícháme další přísady. Nakonec vmícháme drobně nakrájenou pažitku a podle chuti přisolíme. Vše ještě dobře promícháme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    17. 1. 2012 12:28

    Tak mně se biokys nepodařil nikde sehnat, tak jsem ho nahradila zákysem (1% tuku), ale určitě to chce použít něco víc tučného a hustého, protože tohoto zákysu mi stačila jen deci a už pomazánka byla dostatečně řídká. Taky jsem schválně zvolila pomazánku, kde se nemusí používat šlehač (zařizuji byt a na šlehač se pořád nějak nenašetřilo :-) ), ale tato pomazánka asi nějakým robotem prohnat chce, sic jsem se snažila sebevíc, dohladka se mi utřít nepodařilo (takže jsem tu hrůzičku ani nevyfotila :-) ). Takže doporučuji tučný kysaný výrobek a prošlehat/promixovat.

  • Any
    Any |

    17. 11. 2010 20:05

    je to nakysly mléko prodavaj ho v obchodě

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    28. 2. 2007 09:47

    Kyslomliečny nápoj. Dostanete v potravinách.

  • monade
    monade |

    27. 2. 2007 22:09

    co je biokys?