Znojemský guláš

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 5
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: čoki

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g hovězí maso
    • 250
      g párky
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      ks cibule
    • 4
      ks nakládané okurky
    • hořčice
    • pepř mletý
    • paprika
    • tmavá jíška

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji osmahnout cibulku, přidat na kostky maso, opéct, zasypat kořením, přidat hořčici, osolit a podlít vodou. Dusit pod pokličkou, po změknutí masa přidat párky nakrájené na kolečka a okurky nakrájené na nudličky, nechat vydusit šťávu, zasypat trochou instantní jíšky tmavé.
2
Podávat s knedlíkem, rýží či těstovinami.
Zařazení: Maso Ostatní Hovězí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Irena
    Irena |

    28. 9. 2016 17:51

    Tak, párky, no to je hnus.Vůbec tam nepatří.

  • Irena
    Irena |

    28. 9. 2016 17:48

    Tak, párky, no to je hnus.Vůbec tam nepatří.

  • pepa
    pepa |

    30. 12. 2014 02:13

    no - Znojemský se to jmenuje po znojemských okurkách - ty jaksi chybí - nebo ne? autor si zřejmě spletl pojmy s dojmy

  • Jana T.
    Jana T. |

    5. 4. 2013 18:19

    Dobrý, ale ne výborný. Tolik párků udělá z guláše skoro buřtguláš.

  • Eva
    Eva |

    4. 2. 2012 18:53

    ;-)

  • Emil
    Emil |

    2. 5. 2011 13:35

    Tak to dnes vařím, a doufám že to bude moc dobrý. Podávám to s rýži, pač rýže je nejlepší :D

  • Honza
    Honza |

    3. 4. 2011 13:58

    Až na to zasypání umělou jíškou super. 8-)

  • Klara Kholova
    Klara Kholova |

    15. 9. 2009 23:23

    Je to moc dobré, my měli dnes k večeři, mňam!

  • Lenka Karkulka
    Lenka Karkulka |

    23. 11. 2007 16:23

    Mňáááááám Mňáááááám. Tak to je opravdu dobrota. Nikdy jsem moc omáčky nedělala i když je miluju tak teď se zaučuju a tahle je skvělá a jednoduchá. Už se těším až mi dobublají na plotně těstoviny a pustím se do té bašty. Udělala jsem to bez vajec i bez párku a je to super i tak.

  • LADA POLKA
    LADA POLKA |

    27. 10. 2007 12:46

    URČITE TO OCHUTNÁM

  • pejko
    pejko |

    1. 2. 2007 14:15

    horcica sa dava az na koniec,lebo na zaciatku straca svoju chut.uhorky by som tiez nakrajal na kolieska ako parky nech to je rovnake

  • Ivona
    Ivona |

    2. 5. 2006 10:38

    Mohu doporučit, včetně párků i vajec natvrdo - v podstatě ingredience stejné jako na španělské ptáčky, jen si ušetříme balení, je to dříve hotové a připadá mi, jako by se všechny chutě lépe propojily. Recept jsem před lety převzala od tchyně pod názvem miš maš.

  • Manča
    Manča |

    29. 4. 2006 13:36

    Tento guláš znám bez párku,moje maminka ho hodně vařila,u nás párky moc nefrčí,přesto jsem vyskoušela a chutnalo nám moc,bylo to dobré,díky,.

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    26. 4. 2006 07:05

    Dělám úplně podobně hovězí roštěnky,jen nakonec krom okurek přidávám ještě vajíčka natvrdo,která nadrobno nakrájím.Je to moc dobré a tento recept určitě vyzkouším.