Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 47x
1- 1 5
Autor:

Bramborový guláš

Střední
Ingredience
Točený salám
nebo buřty
 
Slunečnicový olej  
Cibulka  
Paprika - sladká  
Brambory  
Hladká mouka  
Majoránka  
Voda  
Bramborový guláš

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, zasypeme paprikou, necháme vzkypět a zalejeme hrníčkem vody. Přidáme další hrníček vody a nakrájené syrové brambory. Necháme vařit. Podle libosti a požadovaného množství přidáme další vodu a zahustíme trochou hladké mouky (v posledním hrníčku). Nakrájíme na kostičky salám a vaříme dál.

Podle vlastní chuti lze přidat další papriku nebo ochucovadlo pokrmů. Po změknutí brambor, přidáme majoránku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 47x)
Pomazánka z uzené makrely Rychlé jarní pomazánky Články z

Komentáře k receptu: Bramborový guláš

Komentáře

  1. Lebrok Samot   19.07.2015 | 17:27 | reagovat | závadný

    Toz fajne jidlo za par korun....;)

  2. avorela   15.10.2014 | 14:34 | reagovat | závadný

    dobře jsem to dochutila KMÍNEM
    taky tam dávám houby

  3. Ondra   31.07.2014 | 14:02 | reagovat | závadný

    Nedávám žádnou mouku jen udělám větší a menší brambory a ty menší rozvařim a je to zahustěné

  4. kata   16.03.2014 | 14:03 | reagovat | závadný

    Česnek !!!

  5. Dana   10.02.2014 | 21:15 | reagovat | závadný

    Do bramborového guláše je dobré přidat kysané zelí a chvíli povařit, je to delikatesa ;-)

    1. kata   16.03.2014 | 13:03 | reagovat | závadný

      tož to je segedýn ne?

      1. Šarča   04.06.2014 | 8:44 | reagovat | závadný

        Taky bych řekla.

      2. Leona   10.09.2014 | 13:58 | reagovat | závadný

        Segedýn je bez brambor :D

    2. antonin korber   22.04.2015 | 15:53 | reagovat | závadný

      .....a máš segedín a né bramborvý guláš....místo zelí tam pokraj kousek rajčete a papriky.přidej pálivý feferón....

1 2 3 4 ... 8 ... 11 ... 14 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web