Zelňačka na jedničku

Hodnocení:

Moje:

30 minut
6
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balení kysané zelí neproprané
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      kostka masox
    • 2
      hrst houby
    • 1
      lžíce mírně pálivá paprika
    • 5
      špetka sůl
    • cukr trochu
    • pepř celý podle chuti
    • cibulka
    • 0,4
      l mléko
    • klobása Trojská

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Klobásu, brambory a cibulku si nakrájejte. Cibulku osmahněte na olivovém oleji nebo na másle. Ihned potom, co cibulka začne zlátnout, k ní přidejte klobásu.
2
Po usmažení přidejte neproprané kysané zelí a brambory, orestujte a zalijte vodou.
3
Nechte vařit a poté zahustěte.
4
Ta moje bývá hustá, že v ní stojí lžíce. :-)
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Martin
    Martin |

    23. 1. 2014 14:46

    Jednicku za polevku s bujonem a chyby v receptu, to je vtip ??

  • Alena
    Alena |

    2. 1. 2012 19:14

    Určitě dobrá :-P , velmi podobná je Poctivá zelňačka, Zelňačka s houbami, Vánoční kyselica atd. V ingrediencích chybí brambory a mlékem polévku asi zapíjíme ;-) .