Autor:

Zeleninové karbanátky III.

Střední
Ingredience
Zelenina
mrkev, hrášek , kedlubna, kapusta, květák
500 g
Sůl 1 lžička
Mléko 1 šálek
Žemle 40 g
Máslo 10 g
Cibule 20 g
Vejce 2 ks
Strouhanka 2 lžíce
Pepř mletý
černý
1 špetka
Olej
na smažení
 

Postup přípravy:

Očištěnou zeleninu uvaříme v malém množství vody, scedíme, nadrobno posekáme, přidáme pokrájenou a v mléce namočenou žemli, na másle zpěněnou cibuli, vejce a podle potřeby strouhanku. Všechno osolíme, okořeníme a promícháme. Na strouhankou posypaném prkénku zformujeme karbanátky, které v rozpáleném oleji postupně usmažíme. Podáváme s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Zeleninové karbanátky III.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web