Zeleninové karbanátky III.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g zelenina mrkev, hrášek , kedlubna, kapusta, květák
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      šálek mléko
    • 40
      g žemle
    • 10
      g máslo
    • 20
      g cibule
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce strouhanka
    • 1
      špetka pepř mletý černý
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěnou zeleninu uvaříme v malém množství vody, scedíme, nadrobno posekáme, přidáme pokrájenou a v mléce namočenou žemli, na másle zpěněnou cibuli, vejce a podle potřeby strouhanku. Všechno osolíme, okořeníme a promícháme. Na strouhankou posypaném prkénku zformujeme karbanátky, které v rozpáleném oleji postupně usmažíme.
2
Podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.