Bramborové karbanátky III.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
30 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: SKSandy

Suroviny

Vložit do nákupu
    • brambory
    • česnek
    • mletá paprika sladká i pálivá
    • drcený kmín
    • sůl
    • olej
    • mouka
    • vejce
    • strouhanka množství ingrediencí závisí na počtu strávníků a na chuti+ ingredience na libovolný salát se zálivko

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory bez slupky uvaříme, slijeme vodu, rozmačkáme a smícháme s prolisovaným česnekem. Osolíme, přidáme papriku a drcený kmín. Množství jednoduše podle postupného ochutnávání. Česnek by tam měl krásně vonět - tedy nešetřit. Uplácáme karbanátky, je dobré pokládat je na pomoučený talíř, neboť se lepí. Obalujeme v trojobalu a smažíme na oleji do zlatova. Po smažení dáváme na ubrousek, abychom karbanátky zbavili přebytečného tuku.
2
Podáváme s jakýmkoliv salátem.
Zařazení: Pokrmy Z brambor
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • SKSandy
    SKSandy |

    28. 3. 2013 22:25

    nemám ho uvedené ani já odtam, kde jsem k receptu kdysi přišla, je to prostě dle oka, dle chutě, dle počtu strávníků... ale jsou fakt mňam :-*

  • Eva1
    Eva1 |

    22. 4. 2011 13:06

    Chybí množství ingrediencí. :-D :-D :-D