Čevabčiči na Chorvatský způsob

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg mleté maso - hovězí
    • 1
      lžička pepř celý mletý
    • 3
      lžíce petrželová nať sekaná
    • 0,5
      kg skopové maso mleté
    • 1
      lžíce sůl
    • 1
      lžička česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dejte všechny přísady do velkého mísy a hnětete dobře maso a koření dohromady. Dejte chladit na 2 hodiny do ledničky a pak vyjměte a promíchejte dobře znovu.
2
Zformujte válečky asi jako prst veké a potom upečte na grilu s mírnou teplotou tak, že zůstanou šťavnaté. Otočte pouze jednou a nesmíte propíchnout, aby nevytekla šťáva.
3
Noste na stůl vřelé s chlebem a na lůžku z cibule. Přidejte kyselou smetanu, čerstvé rajče a ajvar.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Manda
    Manda |

    28. 11. 2012 11:36

    Jedinej kloudnej zpusob ale jedl bych ho jen s lepinou a cibuli :)

  • otto
    otto |

    17. 4. 2011 11:40

    to je čevap-číči....mńam :-P