Čevabčiči na Chorvatský způsob

Střední
Ingredience
Mleté maso - hovězí 1 kg
Pepř celý
mletý
1 lžička
Petrželová nať
sekaná
3 lžíce
Skopové maso
mleté
1/2 kg
Sůl 1 lžíce
Česnek 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Dejte všechny přísady do velkého mísy a hnětete dobře maso a koření dohromady. Dejte chladit na 2 hodiny do ledničky a pak vyjměte a promíchejte dobře znovu.

Zformujte válečky asi jako prst veké a potom upečte na grilu s mírnou teplotou tak, že zůstanou šťavnaté. Otočte pouze jednou a nesmíte propíchnout, aby nevytekla šťáva.

Noste na stůl vřelé s chlebem a na lůžku z cibule. Přidejte kyselou smetanu, čerstvé rajče a ajvar.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní pečený bůček Tip na víkend: Oblíbené vepřové maso Články z

Komentáře k receptu: Čevabčiči na Chorvatský způsob

Komentáře

  1. Manda   28.11.2012 | 11:36 | reagovat |

    Jedinej kloudnej zpusob ale jedl bych ho jen s lepinou a cibuli :)

  2. otto   17.04.2011 | 11:40 | reagovat |

    to je čevap-číči....mńam :-P

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web