Autor:

Zapečený platýs

Snadné
Ingredience
Platýs
(Filety)
4 ks
Sůl 1 špetka
Máslo 100 g
Žampiony 250 g
Šalotka 1 ks
Posekané bylinky 1 lžíce
Hořčice plnotučná 1 lžíce
Smetana 250 ml
Žloutek 2 ks
Citronová šťáva
(Citron)
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Omytou rybu osolíme a opečeme na másle. Udržujeme v teple. Na plátky nakrájené žampiony také opečeme na másle. Nadrobno pokrájenou šalotku smícháme s bylinkami a hořčicí. Za stálého míchání ohřejeme smetanu, žloutky, bylinkovou směs, ale nevaříme. Vmícháme zbytek másla. Osolíme, opepříme a ochutíme citronovou šťávou. Troubu předehřejeme na 250 °C. Do vymazané zapékací formy vložíme platýse, posypeme žampiony, zalijeme bylinkovou smetanou a zapékáme asi 5 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Kantonská rýže s kachními prsíčky Ochutnejte Čínu doma Články z

Komentáře k receptu: Zapečený platýs

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web