Autor:

Zapečený platýs

Snadné
Ingredience
Platýs
(Filety)
4 ks
Sůl 1 špetka
Máslo 100 g
Žampiony 250 g
Šalotka 1 ks
Posekané bylinky 1 lžíce
Hořčice plnotučná 1 lžíce
Smetana 250 ml
Žloutek 2 ks
Citronová šťáva
(Citron)
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Omytou rybu osolíme a opečeme na másle. Udržujeme v teple. Na plátky nakrájené žampiony také opečeme na másle. Nadrobno pokrájenou šalotku smícháme s bylinkami a hořčicí. Za stálého míchání ohřejeme smetanu, žloutky, bylinkovou směs, ale nevaříme. Vmícháme zbytek másla. Osolíme, opepříme a ochutíme citronovou šťávou. Troubu předehřejeme na 250 °C. Do vymazané zapékací formy vložíme platýse, posypeme žampiony, zalijeme bylinkovou smetanou a zapékáme asi 5 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Barevné přílohy k pečínkám 4 recepty na výborné přílohy k pečínkám Články z

Komentáře k receptu: Zapečený platýs

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web