Čebureky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g hladká mouka
    • 320
      ml voda
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 700
      g vepřové maso Mleté
    • 1
      cibule
    • pepř mletý
    • paprika Červená
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těsto: smícháme vařicí vodu se solí a olejem. Směs vlijeme do mouky a rychle zamícháme. A těsto je hotové.
2
<BR>Náplň: jemně nakrajíme cibuli a promícháme ji s masem a kořením. Podle chuti osolíme.
3
<BR><BR>Z těsta vytvořime malé tenké placky. Na jednu půlku placky dáme masovou směs a těstíčko slepíme k sobě tak, že se nám utvoří kapsa. Čebureky usmažíme na pánvi a můžeme podávat.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Business
    Business |

    24. 4. 2016 12:16

    Udělal jsem ještě smetanový dip s pažitkou :-)

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    26. 10. 2009 19:31

    Ještě jsem je sice nedělala, ale řekla bych, že syrovým, protože se ještě smaží a to stačí, je to mleté ;-)

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    26. 10. 2009 19:30

    Ještě jsem je sice nedělala, ale řekla bych, že syrovým, protože se ještě smaží a to stačí, je to mleté ;-)

  • Lukas Madle
    Lukas Madle |

    25. 10. 2009 22:04

    a vaso se udela predem a az pak se plni testo,nebo se to plni syrovym?

  • Masa z Ruska:-)
    Masa z Ruska:-) |

    18. 11. 2006 21:25

    Helejte, to se neji s prilohou nebo oblohou:-) To je proste druh pirozku a papa se tim zpusobem ze se veme do ruky a se ji:-)Napriklad s horkym cernym cajem:-)

  • Bára
    Bára |

    25. 8. 2006 09:20

    Tak já to zkusím,jak to budou jíst děti,bude to dobrý recept.Dám vědět jak to dopadne.

  • Josef Břešťál
    Josef Břešťál |

    31. 3. 2006 12:05

    Čeburek jsem jedl na Ukrajině ve městě Ivano-Frankovsk,měl jsem hlad,tak mi to chutnalo.Bylo to na tržnici a tak tam bylo málo masa.Díky za recept,teď si to pořádně naplním.

  • anna bibiova
    anna bibiova |

    10. 8. 2005 12:50

    Čeburek je skvela vec strasne moc dobra da se jist jen tak bezcehokoli i zastudena, je vyborna pro deti, treba na vylet. Kapsa se da naplnit uz uvarenym zbytkem masa, zeleniny, brambor i kase.

  • Jana Ponáhlá
    Jana Ponáhlá |

    21. 7. 2005 10:11

    "Vydím "není ve vyjmenovaných slovech (ani odvozeno od žádného z nich), proto píšeme "vidím".Jinak si myslím, že ten recept vyzkouším, protože při čtení receptu mám chuťové pohárky v pozoru.O výsledku napíši.

  • Elenka
    Elenka |

    12. 7. 2005 17:44

    No nejlepsi je k tomu zeli. ;) Anebo bramborova kase. Fakt vyborny. Doporucuju.

  • Evelýna
    Evelýna |

    12. 7. 2005 08:28

    Vydím, že by se k tomu hodily brambory, nebo kaše?

  • Naďa
    Naďa |

    11. 7. 2005 22:24

    Nejspíš bych to podávala s nějakou zeleninovou oblohou,případně podobně jako pelmeně.

  • marie krejzarova
    marie krejzarova |

    11. 7. 2005 18:32

    Tento recept vydím poprvé.Dost se mi zamlouvá,ale nevím s čím ho podávat.Děkuji za radu.