Autor:

Zapečený květák II.

Snadné
Ingredience
Květák 1 ks
Mražená zelenina
baby karotka, hrášek, kukuřice
1 balení
Máslo 40 g
Strouhanka 50 g
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Květák rozdělíme na kousky a uvaříme v osolené vodě téměř do měkka. Zapékací nádobu hojně vymažeme máslem a posypeme strouhankou. Na strouhanku naskládáme uvařený květák, můžeme ještě trochu osolit a opepřit a přidáme mraženou zeleninu. Nahoru poklademe plátky másla a opět zasypeme strouhankou.

Zapékáme cca 20 minut a podáváme s brambory sypanými pažitkou či petrželkou, které polijeme roztátým máslem se strouhankou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kotleta s rajčaty a bramborami Rychlé zdravé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Zapečený květák II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web