Zapečený květák II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks květák
    • 1
      balení mražená zelenina baby karotka, hrášek, kukuřice
    • 40
      g máslo
    • 50
      g strouhanka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Květák rozdělíme na kousky a uvaříme v osolené vodě téměř do měkka. Zapékací nádobu hojně vymažeme máslem a posypeme strouhankou. Na strouhanku naskládáme uvařený květák, můžeme ještě trochu osolit a opepřit a přidáme mraženou zeleninu. Nahoru poklademe plátky másla a opět zasypeme strouhankou.
2
Zapékáme cca 20 minut a podáváme s brambory sypanými pažitkou či petrželkou, které polijeme roztátým máslem se strouhankou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.