Autor:

Vepřová pečeně s dušeným zelím a jablky

Střední
Ingredience
Vepřová pečeně 1 ks
Sůl 1 lžička
Olej  
Cibule 1 ks
Zelí 1 ks
Víno 1 dl
Jablka 2 ks
Med 1 lžíce
Vepřová pečeně s dušeným zelím a jablky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Očištěnou pečeni osolíme, dáme do pekáče s olejem, obložíme drobně pokrájenou cibulí a vložíme do vyhřáté trouby na 160 stupňů. Pečeme za občasného podlití a přeléváme výpekem.

Zelí pokrájíme na nudličky, osolíme, podlijeme vínem a podusíme. Ke konci dušení přidáme oloupaná, očištěná a pokrájená jablka, dodusíme a nakonec dochutíme medem.

Vhodnou přílohou jsou houskové knedlíky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Měsíčky ze sladkých brambor Pohodová čtyřka - batáty, banány, pohanka a zázvor Články z

Komentáře k receptu: Vepřová pečeně s dušeným zelím a jablky

Komentáře

  1. Martina   28.03.2011 | 18:13 | reagovat |

    Výborná úprava zelíčka :-) !

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web