Autor:

Zapečené kotlety se šlehačkou

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety 6 ks
Brambory  
Šlehačka  
Sůl  
Pepř mletý  
Červená paprika  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Syrové brambory nakrájíme na plátky asi půl centimetru široké. Na pekáč klademe první vrstvu brambor, aby pokryly celé dno, osolíme. Na brambory poklademe plátky masa a na maso další vrstvu brambor tak, aby pokryly maso. T
entokrát nesolíme, ale počkáme až na konec, aby se sůl nespláchla, až budeme zalévat šlehačkou. To je další krok, který uděláme. Nakonec osolíme, opepříme a posypeme sladkou paprikou. Zapékáme přikryté, dokud ze neutvoří zlatá kůrka tj. asi 30-45 minut. Podáváme se zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Grilované jehněčí kotletky se salátem Tipy na dobroty na váš rošt Články z

Komentáře k receptu: Zapečené kotlety se šlehačkou

Komentáře

  1. Dana   18.04.2013 | 10:46 | reagovat |

    Mám podobný recept jen kotlety nejdříve osolím ,okořením podle chuti ,pak obalím pouze ve vajíčku a osmažím.
    Do šlehačky zašlehám něco málo kečupu a plnotučné hořčíce .jinak postup je stejný ,brambory na plátky,opečené kotlety ,brambory a nakonec zalýt ochucenou šlehačkou(radši víc než míň) :-P ;-) :-P

  2. Ondřej (Psycho) Pavliska   25.05.2007 | 13:19 | reagovat |

    Tak sem to dnes udělal :-) dělal sem to asi hodinu v remosce a asi tak 15 minut před vypnutím sem tam nasypal hromadu sýra, bylo to opravdu výborný, takže hodnotím 1 ;-)

  3. psycho   24.05.2007 | 21:44 | reagovat |

    Zejtra to budu zkoušet v remosce, tak dám vědět :-)

  4. Jana Breburdova   24.08.2006 | 0:47 | reagovat |

    Bylo to vyborne a jednoduche. U nas doma se to delavalo jeste s cibulkou. Tentokrat jsem misto cibule pridala cerstve zampiony a horni vrstvu posypala syrem.

  5. Jana Breburdova   24.08.2006 | 0:47 | reagovat |

    Bylo to vyborne a jednoduche. U nas doma se to delavalo jeste s cibulkou. Tentokrat jsem misto cibule pridala cerstve zampiony a horni vrstvu posypala syrem.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web