Zákusek ŽU-ŽU

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      tvaroh
    • 3
      sníh z bílku
    • 1
      vanilkový pudink
    • 1
      vanilkový cukr
    • 3
      lžíce hnědý rum
    • moučkový cukr
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše dohromady smícháme a nakonec přidáme tuhý sníh. Pečeme ve vymazané a vysypané formě na bábovku. ŽU-ŽU se peče pomalu a radši zkoušejte párátkem jestli je hotová.
Zařazení: Moučníky Zákusky

Komentáře k receptu

  • Lenka Dobešová
    Lenka Dobešová |

    24. 8. 2005 13:00

    kDYŽ TO JE K NEJÍDLU tak vyzkoušej strouhanou tvarohovou buchtu.Pokud budou námitky ráda bych věděla co dobrého umí náš tajemný krityk XY !!!

  • XY
    XY |

    23. 8. 2005 22:28

    K nejídlu

  • Lenka Dobešová
    Lenka Dobešová |

    17. 8. 2005 15:58

    Ano, žloutky dejte do těsta a z bílků ušlehejte sníh.

  • Renáta Piskořová
    Renáta Piskořová |

    17. 8. 2005 13:54

    Žloutky se přidávají do těsta,nebo použijeme z vajíček pouze bílky na sníh?Děkuji.

  • Lenka Dobešová
    Lenka Dobešová |

    16. 8. 2005 14:15

    Aby jsem nezapoměla,tvaroh musí být klasický tuhý v kostce.

  • Lenka Dobešová
    Lenka Dobešová |

    16. 8. 2005 14:10

    Paní Marie. Pečte to skoro na nejmenší teplotě.Já mám doma plynový sporák a peču to na malým a pomalu.Nebojte se,zatím se mi nestalo,že by se žu-žu srazilo.Skuste a poznáte sama, je to opravdu moc dobrý zákusek.

  • marie krejzarova
    marie krejzarova |

    15. 8. 2005 20:58

    Na jakou teplotu asi pečeme?Asi se to může lehce srazit.