Autor:

Voňavá rýže

Snadné
Ingredience
Rýže 2 hrnek
Voda 3 hrnek
Sůl  
Olej  
Cibule  
Hřebíček
až 15 ks
10 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Rýže

Do vroucí osolené vody s olejem vsypeme propláchnutou rýži a promícháme.

Do oloupané celé cibule zapícháme hřebíčky (cca 10-15 ks) a vložíme ji do hrnce s rýží. Během varu několikrát rýži promícháme. Zpočátku vařím přikryté pokličkou a cca 5 minut před koncem varu odkrývám.

Po uvaření cibuli vyndám. Doba varu záleží na typu rýže. Nejlepší mám vyzkoušenou dlouhozrnou od Vitany v 1 kg sáčku. Nebojte se toho hřebíčku, protože rýži jen jemně provoní.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
4
2 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 4 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Voňavá rýže

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web