Vinné zelí

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks bílé zelí Menší
    • 3
      lžíce sádlo
    • 1
      lžíce polohrubá mouka
    • kmín
    • cibule
    • ocet
    • 1
      dl bílé víno
    • cukr
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěné zelí nakrájíme na jemné nudličky, mírně podlijeme vodou, přidáme mletý kmín, sůl a dusíme doměkka. Pak přidáme na sádle zpěněnou na kostičky nakrájenou cibuli, ocet, cukr a bílé víno. Zelí zaprášíme moukou, promícháme a podusíme. Podáváme k různým pokrmům.
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.