Autor:

Štika ve vinné omáčce

Střední
Ingredience
Filety ze štiky 4 ks
Slanina
(Plátky)
4 ks
Šalotka 2 ks
Žampiony 250 g
Máslo 4 lžíce
Rybí vývar
(Z kostky)
200 ml
Růžové víno 200 ml
Tymián 2 lžíce
Zakysaná smetana 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Štika ve vinné omáčce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filety omyjeme, osušíme a obalíme slaninou. Na kostičky nakrájené šalotky zasklovatíme na dvou lžících másla. Přidáme filety a krátce opečeme. Přilijeme vývar a víno, přidáme tymián a asi 7 minut vaříme na mírném ohni pod bodem varu. Vyjmeme a udržujeme v teple. Vývar svaříme na polovinu a propasírujeme. Rozehřejeme dvě lžíce másla, na něm krátce osmahneme na plátky nakrájené žampiony a zaprášíme moukou. Přilijeme vývar a necháme přejít varem. Vmícháme kysanou smetanu a ochutíme solí a pepřem. Štičí filety upravíme s houbovou omáčkou a podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Těstoviny s mozzarellou Rychlé večeře na celý týden Články z

Komentáře k receptu: Štika ve vinné omáčce

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web