Autor:

Vepřový kotlet po kovářsku

Střední
Ingredience
Olej  
Pepř mletý  
Uzený bůček  
Cibule  
Sojová omáčka  
Kapie  
Vepřové kotlety
s kostí
4 ks
Pasta
česnek nebo rozdrcenný česnek
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kotlety naklepeme a nařízneme po okraji. Potřeme česnekem, opepříme a po obou stranách opečeme. Přidáme sojovou omáčku, cibuli nakrájenou na měsíčky a na nudličky nakrájený uzený bůček. Promícháme a necháme pod poklicí mírně podusit. Vzniklou směs přelijeme přes maso a ozdobíme kapií. Podáváme s opečeným bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Vepřový kotlet po kovářsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web