Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 86x
1 1 5
Autor:

Vepřový guláš

Střední
Ingredience
Vepřová plec
Bez kosti
600 g
Rostlinný olej 3 lžíce
Cibule
Střední
2 ks
Mletá paprika 3 lžička
Sůl  
Pepř mletý  
Kmín  
Česnek
1-2
2 stroužek
Hladká mouka 1 lžíce
Majoránka  
Vepřový guláš

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji do růžova. Přisypeme papriku, přidáme očištěné na kostky nakrájené maso, které orestujeme. Pak přidáme sůl a kmín, podlijeme horkou vodou a dusíme. Když je maso skoro měkké, zaprášíme ho moukou, kterou necháme osmahnout. Přilijeme trochu vody, přidáme utřený česnek.

Maso vyjmeme, omáčku rozšleháme. Opět přidáme maso a dusíme doměkka. Uvařený guláš dochutíme majoránkou a podáváme s houskovými knedlíky.

Jestli zvolíte jinou formu zahuštění, nechávám na vás. My máme rádi guláš takto.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 86x)
Plněné bramborové koule Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Vepřový guláš

Komentáře

  1. Nikola   20.03.2015 | 10:13 | reagovat | závadný

    Ahoj lidičky no luxus musím uznat,ale já jsem si ho malinko vylepšila místo vody jsem do něj nalila lahev plzně a můžu říct,že se mužu užrat <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 :-P

  2. Nikol97   15.03.2015 | 20:27 | reagovat | závadný

    Výborný recept :) dělám ho skoro pořád :-P

  3. Luboš   08.03.2015 | 6:44 | reagovat | závadný

    Jako supr jednoduchej recept na bezva guláš. Ale rejpnutí si neodpustim - viděl někdo z vás osmahnutou cibuli "do růžova"? :-))

  4. Petra   27.01.2015 | 20:04 | reagovat | závadný

    :-) Teda teď jsem dovařila tento gulášek a musí říct,že je super opravdu jen doporučuji

  5. *zion91*   12.01.2015 | 19:26 | reagovat | závadný

    včera jsem vařila na oběd a přítel, který je hodně náročný co se jídla týče a díky práce jí v hodně luxusních restauracích, tak se po dojedení olizoval až za ušima a prohlásil, že to je nejlepší jídlo, jaké jsem kdy uvařila. mě také moc chutnalo, je to jednoduché a opravdu to chutná jako pravý guláš.

1 2 3 4 ... 7 ... 12 ... 18 ... 23 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Právě sledované recepty

Další weby Mladé fronty

Dialog
X