Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 95x
1
4.81 95 Vepřový guláš 5 1
Autor:

Vepřový guláš

Střední
Ingredience
Vepřová plec
Bez kosti
600 g
Rostlinný olej 3 lžíce
Cibule
Střední
2 ks
Mletá paprika 3 lžička
Sůl  
Pepř mletý  
Kmín  
Česnek
1-2
2 stroužek
Hladká mouka 1 lžíce
Majoránka  
Vepřový guláš

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji do růžova. Přisypeme papriku, přidáme očištěné na kostky nakrájené maso, které orestujeme. Pak přidáme sůl a kmín, podlijeme horkou vodou a dusíme. Když je maso skoro měkké, zaprášíme ho moukou, kterou necháme osmahnout. Přilijeme trochu vody, přidáme utřený česnek.

Maso vyjmeme, omáčku rozšleháme. Opět přidáme maso a dusíme doměkka. Uvařený guláš dochutíme majoránkou a podáváme s houskovými knedlíky.

Jestli zvolíte jinou formu zahuštění, nechávám na vás. My máme rádi guláš takto.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 95x)
Losos grilovaný na thajský způsob Skvělé recepty pro letní grilování - část II. Články z

Komentáře k receptu: Vepřový guláš

Komentáře

  1. Zlatka   23.06.2016 | 23:40 | reagovat | závadný

    Do veproveho gulase protlak ani nepatri a bobkac taky ne. Kolik cibule tolik masa je u hoveziho gulase.
    Ty hrudky se tam opravdu udelaji, Nejlepsi na zahusteni je instatntni jiska. Prodava se krasne tmava, ale i svetla. Pouzivam ji absolutne do vseho co chci zahustit.
    :-)

  2. MJG   15.04.2016 | 11:09 | reagovat | závadný

    Pro ty nechapave- maso vydusime tak, aby tam zbylo co nejmene tekutiny, jen tuk/jinak to udela hrudky/. A ted to vse poprasime moukou, zamichame a oprazime-maso i s moukou. Jak je to osmahle, zalijeme vodou. :-[

  3. magda   08.01.2016 | 8:42 | reagovat | závadný

    Myslim si ze je to uplne jedno co tam chybi ne?chcete varit podle tohoto receptu nebo to jen komentovat!!Kazdy at jsi tam prida nebo nedava podle sveho.... ;-) tady mate zaklad na gulas a pak uz je jedno co jsi do nej nahazite :-))

  4. zuzana   19.12.2015 | 11:02 | reagovat | závadný

    Prosim Vas, co znamena zaprasime ho mukou, ktoru nechame osmahnout. Mozete prosim pisat postupy presnejsie? Ako ma podla tohto varit, clovek co to robi prvy krat. ?

    1. starhill   10.01.2016 | 12:47 | reagovat | závadný

      Autor zřejmě myslí nejprve "osmahnout" mouku (tedy buď na másle jako jíšku), nebo "nasucho" zapražit a poté zahustit omáčku.

  5. Andelka123   27.10.2015 | 13:13 | reagovat | závadný

    výborný

1 2 3 4 ... 7 ... 13 ... 19 ... 25 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Test voděodolných řasenek: Která se v moři opravdu nerozmaže? Test voděodolných řasenek: Která se v moři opravdu nerozmaže?
Šokující okolnost, která blokuje váš orgasmus! Netrapte se zbytečně! Šokující okolnost, která blokuje váš orgasmus! Netrapte se zbytečně!
Čtyřletá holčička má míry rok a půl starého dítěte: Lékaři však nevědí, co jí je! Čtyřletá holčička má míry rok a půl starého dítěte: Lékaři však nevědí, co jí je!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web