Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 91x
1 1 5
Autor:

Vepřový guláš

Střední
Ingredience
Vepřová plec
Bez kosti
600 g
Rostlinný olej 3 lžíce
Cibule
Střední
2 ks
Mletá paprika 3 lžička
Sůl  
Pepř mletý  
Kmín  
Česnek
1-2
2 stroužek
Hladká mouka 1 lžíce
Majoránka  
Vepřový guláš

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji do růžova. Přisypeme papriku, přidáme očištěné na kostky nakrájené maso, které orestujeme. Pak přidáme sůl a kmín, podlijeme horkou vodou a dusíme. Když je maso skoro měkké, zaprášíme ho moukou, kterou necháme osmahnout. Přilijeme trochu vody, přidáme utřený česnek.

Maso vyjmeme, omáčku rozšleháme. Opět přidáme maso a dusíme doměkka. Uvařený guláš dochutíme majoránkou a podáváme s houskovými knedlíky.

Jestli zvolíte jinou formu zahuštění, nechávám na vás. My máme rádi guláš takto.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 91x)
Šťavnaté hruškové speciality - 1. díl Články z

Komentáře k receptu: Vepřový guláš

Komentáře

  1. Lucka   23.06.2015 | 14:16 | reagovat | závadný

    Tak už dělám podruhé a dnes sem přidala k masu i nakrájenou červenou a zelenou papriku (půl od každé barvy) a jelikož sem s obědem neměla kam spěchat, nechala sem maso dusit fakt dlouho (skoro dvě hodinky), takže se krásně rozpadá. Výsledek mňamka :-)

  2. dzejn   02.05.2015 | 12:42 | reagovat | závadný

    super,rychlovka ;-)

  3. terkina   14.04.2015 | 19:07 | reagovat | závadný

    !!! Jste jednička!!! Ten guláš te úžasný. Dělala jsem guláš poprvé a přítel z něj byl úplně hotovy :-) už nikdy jinak :-)

  4. Nikol97   15.03.2015 | 20:27 | reagovat | závadný

    Výborný recept :) dělám ho skoro pořád :-P

  5. Luboš   08.03.2015 | 6:44 | reagovat | závadný

    Jako supr jednoduchej recept na bezva guláš. Ale rejpnutí si neodpustim - viděl někdo z vás osmahnutou cibuli "do růžova"? :-))

    1. Céva   30.06.2015 | 9:21 | reagovat | závadný

      Paprika do růžova se říká světle hnědé. Kdo chce guláš tmavý osmaží cibuli pomalu, ale
      hodně do hněda. Cibule pak udělá barvu guláše.

      1. Céva   30.06.2015 | 9:24 | reagovat | závadný

        Pardon cibule do růžova

1 2 3 4 ... 7 ... 12 ... 18 ... 23 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Právě sledované recepty

Další weby Mladé fronty

Dialog
X
Mobilní web