Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 84x
1 1 5
Autor:

Vepřový guláš

Střední
Ingredience
Vepřová plec
Bez kosti
600 g
Rostlinný olej 3 lžíce
Cibule
Střední
2 ks
Mletá paprika 3 lžička
Sůl  
Pepř mletý  
Kmín  
Česnek
1-2
2 stroužek
Hladká mouka 1 lžíce
Majoránka  
Vepřový guláš

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji do růžova. Přisypeme papriku, přidáme očištěné na kostky nakrájené maso, které orestujeme. Pak přidáme sůl a kmín, podlijeme horkou vodou a dusíme. Když je maso skoro měkké, zaprášíme ho moukou, kterou necháme osmahnout. Přilijeme trochu vody, přidáme utřený česnek.

Maso vyjmeme, omáčku rozšleháme. Opět přidáme maso a dusíme doměkka. Uvařený guláš dochutíme majoránkou a podáváme s houskovými knedlíky.

Jestli zvolíte jinou formu zahuštění, nechávám na vás. My máme rádi guláš takto.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 84x)
Paella Jak chutná Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Vepřový guláš

Komentáře

  1. Petra   27.01.2015 | 20:04 | reagovat | závadný

    :-) Teda teď jsem dovařila tento gulášek a musí říct,že je super opravdu jen doporučuji

  2. *zion91*   12.01.2015 | 19:26 | reagovat | závadný

    včera jsem vařila na oběd a přítel, který je hodně náročný co se jídla týče a díky práce jí v hodně luxusních restauracích, tak se po dojedení olizoval až za ušima a prohlásil, že to je nejlepší jídlo, jaké jsem kdy uvařila. mě také moc chutnalo, je to jednoduché a opravdu to chutná jako pravý guláš.

  3. Lukáš   10.01.2015 | 12:58 | reagovat | závadný

    Perfektní je guláš zahustit do zlatavohněda na sucho na pánvi praženou moukou. nedělá hrudky a mouka tomu dá super chuť. Přidávám k masu na restování ještě cca 2 červené papriky, ty taky celkem ovlivní chuť.

  4. Pajakuchi   25.11.2014 | 20:28 | reagovat | závadný

    Souhlasím. Jsem také sám a rád si pochutnám, na něčem jiném, než na toustech, nebo chlebu s pivem. Ano, také sem chodím rád pro inspiraci a radu. :-P

  5. Kuba   30.10.2014 | 16:10 | reagovat | závadný

    Ahoj,

    Víte ja na tyhle stránky docela často zabrouzdám, jelikoz u nas zena doma nevari, takze tuhle roli zastavam ja jako chlap. Na techto strankach jsem jiz nasel tucet receptu, ktere mi pomohly uvarit vyborne jidlo... Nicmene nechapu ty radoby ,,chytraky co si hraji na kritiky" a o vareni nemaji ani paru... Teorie je uznavana, praxe uznavanejsi.

    Jen co bych chtel dodat autorum, nenechte se odradit temihle s prominutim ,,hloupymi kecy" tech lidi co sem pisi a prosim postujte dal ruzne recepty.

    Vzdy se nedrzim presneho postupu ani surovin, ale beru Vase recepty jako inspiraci a k tomu tento web snad ma slouzit...

    Co se tyce receptu davam 1* a diky za nej :-) :-)

1 2 3 4 ... 6 ... 12 ... 17 ... 22 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Právě sledované recepty

Další weby Mladé fronty

Dialog
X