Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 74x
1 1 5
Autor: Ladia

Vepřový guláš

Středně obtížné
Ingredience
Vepřová plec
Bez kosti
600 g
Rostlinný olej 3 lžíce
Cibule
Střední
2 ks
Mletá paprika 3 lžička
Sůl  
Pepř  
Kmín  
Česnek
1-2
2 stroužek
Hladká mouka 1 lžíce
Majoránka  
Vepřový guláš

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji do růžova. Přisypeme papriku, přidáme očištěné na kostky nakrájené maso, které orestujeme. Pak přidáme sůl a kmín, podlijeme horkou vodou a dusíme. Když je maso skoro měkké, zaprášíme ho moukou, kterou necháme osmahnout. Přilijeme trochu vody, přidáme utřený česnek.

Maso vyjmeme, omáčku rozšleháme. Opět přidáme maso a dusíme doměkka. Uvařený guláš dochutíme majoránkou a podáváme s houskovými knedlíky.

Jestli zvolíte jinou formu zahuštění, nechávám na vás. My máme rádi guláš takto.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 74x)
Grilovací párty 9 tipů pro vaši grilovací párty Články z

Komentáře k receptu: Vepřový guláš

Komentáře

  1. Wendy   23.02.2014 | 13:18 | reagovat | závadný

    Povedl se :) ... velmi dobrý recept dala jsem i trochu chilli pač ho máme rádi ,ale jinak moc dobrý děkuji vám :-) uspěla jsem u přítele :-[

  2. Gourmet57   18.02.2014 | 15:14 | reagovat | závadný

    Nevím, jestli je to receptem nebo mnou, ale guláš je výborný. A to byla moje premiéra 8-)

    Akorát jsem tam pridal ještě navíc trochu chilli. Mám rád gulášek pikantnější :-)

  3. Lacime   11.11.2013 | 21:54 | reagovat | závadný

    Výborný, děkuji za recept :)

  4. Kačík   08.11.2013 | 18:15 | reagovat | závadný

    Prosím jsem začátečník :)jak to myslí stím (zaprášíme ho moukou, kterou necháme osmahnout.)?to myslí že mám uělat jíšku?Děkuji

    1. Iveta   31.12.2013 | 18:28 | reagovat | závadný

      Ahoj. Určitě myslí jíšku. Ale já dělám jen ze zákletky (mouka rozmíchaná s vodou) a i tak je výborný. + ke konci dochutím pár kapkami chilli omáčky, aby byl gulášek ostřejší.

  5. eva   25.07.2013 | 11:47 | reagovat | závadný

    gGulášek je vynikající,když přidáš ještě trochu pálivé papriky, tak to má říz.

1 2 3 4 ... 6 ... 11 ... 15 ... 20 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X