Autor:

Vepřové s cibulí na černém pivu

Střední
Ingredience
Vepřová plec 720 g
Sádlo 40 g
Cibule 80 g
Česnek 75 g
Sůl 12 g
Kmín 12 g
Hladká mouka 10 g
Pivo
Rajský protlak 16 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Opláchnuté vepřové plecko nakrájíme na větší kostky. Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na sádle dorůžova s kmínem, přidáme kostky masa, které orestujeme ze všech stran, přidáme česnek, podlijeme a dusíme do poloměkka.

Maso vyjmeme, šťávu vysmažíme na tuk, zaprášíme moukou, přidáme rajský protlak, podlijeme pivem a maso dodusíme doměkka. Podáváme s kysaným zelím a bramborovým knedlíkem s cibulkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1
Burger s chobotnicí Originální recepty s mořskými plody Články z

Komentáře k receptu: Vepřové s cibulí na černém pivu

Komentáře

  1. Tynka   25.05.2004 | 19:49 | reagovat |

    Vyborny recept, moc nam chutnal.. me by se to asi moc nepovedlo, ale pritel vari skvele;)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web