Autor:

Vepřové s cibulí na černém pivu

Střední
Ingredience
Vepřová plec 720 g
Sádlo 40 g
Cibule 80 g
Česnek 75 g
Sůl 12 g
Kmín 12 g
Hladká mouka 10 g
Pivo
Rajský protlak 16 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Opláchnuté vepřové plecko nakrájíme na větší kostky. Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na sádle dorůžova s kmínem, přidáme kostky masa, které orestujeme ze všech stran, přidáme česnek, podlijeme a dusíme do poloměkka.

Maso vyjmeme, šťávu vysmažíme na tuk, zaprášíme moukou, přidáme rajský protlak, podlijeme pivem a maso dodusíme doměkka. Podáváme s kysaným zelím a bramborovým knedlíkem s cibulkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 4x)
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Vepřové s cibulí na černém pivu

Komentáře

  1. Tynka   25.05.2004 | 19:49 | reagovat | závadný

    Vyborny recept, moc nam chutnal.. me by se to asi moc nepovedlo, ale pritel vari skvele;)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web