Autor:

Vepřové s cibulí na černém pivu

Střední
Ingredience
Vepřová plec 720 g
Sádlo 40 g
Cibule 80 g
Česnek 75 g
Sůl 12 g
Kmín 12 g
Hladká mouka 10 g
Pivo
Rajský protlak 16 g
Vepřové s cibulí na černém pivu

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Opláchnuté vepřové plecko nakrájíme na větší kostky. Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na sádle dorůžova s kmínem, přidáme kostky masa, které orestujeme ze všech stran, přidáme česnek, podlijeme a dusíme do poloměkka.

Maso vyjmeme, šťávu vysmažíme na tuk, zaprášíme moukou, přidáme rajský protlak, podlijeme pivem a maso dodusíme doměkka. Podáváme s kysaným zelím a bramborovým knedlíkem s cibulkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1
5 6 5 1
Burger s chobotnicí Originální recepty s mořskými plody Články z

Komentáře k receptu: Vepřové s cibulí na černém pivu

Komentáře

  1. Skarpa   09.02.2017 | 16:35 | reagovat |

    Nezvyklé jídlo, podobné snad jen segedýnu, ale velmi dobrý

  2. Tynka   25.05.2004 | 19:49 | reagovat |

    Vyborny recept, moc nam chutnal.. me by se to asi moc nepovedlo, ale pritel vari skvele;)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web