Vepřové s cibulí na černém pivu

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 720
      g vepřová plec
    • 40
      g sádlo
    • 80
      g cibule
    • 75
      g česnek
    • 12
      g sůl
    • 12
      g kmín
    • 10
      g hladká mouka
    • 1
      pivo
    • 16
      g rajský protlak

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Opláchnuté vepřové plecko nakrájíme na větší kostky. Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na sádle dorůžova s kmínem, přidáme kostky masa, které orestujeme ze všech stran, přidáme česnek, podlijeme a dusíme do poloměkka.
2
Maso vyjmeme, šťávu vysmažíme na tuk, zaprášíme moukou, přidáme rajský protlak, podlijeme pivem a maso dodusíme doměkka. Podáváme s kysaným zelím a bramborovým knedlíkem s cibulkou.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Skarpa
    Skarpa |

    9. 2. 2017 16:35

    Nezvyklé jídlo, podobné snad jen segedýnu, ale velmi dobrý

  • Tynka
    Tynka |

    25. 5. 2004 19:49

    Vyborny recept, moc nam chutnal.. me by se to asi moc nepovedlo, ale pritel vari skvele;)