Vepřové řízky ve sněhu

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřové maso
    • sůl
    • hladká mouka
    • 3
      ks vejce
    • mléko
    • strouhanka
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, osolíme a obalíme v mouce, v žloutcích rozmíchaných s mlékem, ve strouhance a nakonec ve sněhu z bílků. Pomalu smažíme v horkém tuku. Takto obalené řízky jsou šťavnatější než klasicky obalené a pěkně narostou.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Eliška
    Eliška |

    8. 3. 2014 10:23

    To není těstíčko! Obaluje se to klasický trojobal na řízky, navíc vyšlehaném bílku. :-)

  • Eliška
    Eliška |

    28. 1. 2014 10:41

    Řízky jsou moc výborné, všem doporučuji :-)

  • jaja
    jaja |

    27. 2. 2011 12:06

    přidala bych do těstíčka pokrájenou šunku a pažitku,zvýrazní to chut pokrmu.

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    31. 7. 2006 12:19

    Môžete to smažiť tak ako ste zvyklá smažiť rezne, teda aj vo friťáku, ak takto robievate.

  • Eva
    Eva |

    25. 7. 2006 10:57

    Pro jistotu se zeptám - ve friťáku to smažit asi nejde, že?

  • jana ponáhlá
    jana ponáhlá |

    25. 7. 2006 09:28

    Tento recept mohu jen doporučit k vyzkoušení. Poprvé jsem jedla takto připravené řízky na své svadbě - zítra tomu bude 32 let - a byli vynikající už tehdy. Dnes tomu není jinak.Dávám za 1.