Vepřové řízky v zelném těstíčku

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 8
60 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      ks vepřové maso
    • 200
      g kysané zelí
    • 2
      ks vejce
    • 150
      g polohrubá mouka
    • hladká mouka
    • 1
      dl pivo
    • pepř mletý
    • sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové řízky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Uděláme si těstíčko z překrájeného zelí, piva, polohrubé mouky, vajec a soli. Předpřipravené řízky obalíme v těstíčku a ihned dáváme na rozpálený olej.
2
Pečeme po obou stranách dozlatova. Výborné s bramborovým salátem nebo jen s brambory a zeleninovou oblohou.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • blaba1
    blaba1 |

    22. 10. 2012 13:48

    dělal jsem a opravdu moc dobréééé :-D ;-) O:-)

  • anna
    anna |

    10. 2. 2012 17:59

    Recept jsem vyzkousela a opravdu vyborny mohu jen doporucit