Autor:

Tuňáková pomazánka s mascarpone

Snadné
Ingredience
Tuňák - ve vlastní šťávě
nebo v oleji
1 plechovka
Mascarpone 200 g
Majonéza
nebo krémová zakysaná smetana, cca
100 g
Jarní cibulka
cca
3 ks
Sušená rajčata
olivy nebo kapary na dozdobení
 
Citronová šťáva
dle chuti, není nutná
 
Sůl  
Pepř mletý
bílý dle chuti
 

Postup přípravy:

V misce rozmícháme mascarpone s majolkou (nebo zakysanou smetanou), přidáme okapaného tuňáka, bílou jemně nasekanou část z cibulek, osolíme a opepříme, dle chuti můžeme přidat i trochu čerstvé citronové šťávy. Vše dobře promícháme a necháme v chladnu proležet, pak pomazánku namažeme na čerstvý chléb nebo pečivo a dozdobíme zelenou natí z cibulky, pokrájeným sušeným rajčetem, bylinkami, olivami, kouskem citronu...

Jestliže máme rádi pikantní pomazánky, můžeme použít i konzervu tuňáka chilli pepper (v olivovém oleji s chilli papričkou).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Sýrové fondue Fondue - společenská záležitost Články z

Komentáře k receptu: Tuňáková pomazánka s mascarpone

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web