Autor:

Vepřové řízky s mozzarellou

Snadné
Ingredience
Vepřové maso 4 ks
Tuk 2 lžíce
Rostlinný olej 2 lžíce
Česnek 4 stroužek
Mozzarella 150 g
Petrželka  
Sůl  
Pepř mletý  
Vepřové řízky s mozzarellou

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Řízky opláchneme, osušíme a lehce naklepeme. Na rozehřátém tuku se lžící oleje řízky po každé straně osmažíme. Osolíme, opepříme a narovnáme do zapékací misky. Řízky potřeme rozdrcenými stroužky česneku, posypeme nasekanou petrželkou. Na každý řízek položíme dva plátky mozzarelly, dochutíme solí, pepřem a zakapeme zbylým olejem. Takto připravené řízky vložíme do předehřáté trouby a 5-8 minut zapékáme při 250 °C, až se sýr roztaví. Řízky výborně chutnají s bagetou, salátem z čekanky, rajčat a pomeranče.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Vepřové řízky s mozzarellou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web