Vepřová pečeně s petrželkovou krustou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřová kýta
    • slanina
    • koření na steak
  • Na krustu
    • 100
      ml majonéza
    • petrželová nať
    • 1
      ks vejce
    • strouhanka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso našpekujeme (v případě kýty), posypeme steakovým kořením, podlejeme vodou a vcelku pečeme téměř do měkka.
2
Smícháme všechny ingredience na krustu (strouhanky dáme tolik, aby krusta nestékala, ale aby nebyla přiliš tuhá) a potřeme jí povrch pečeného masa. Vrátíme změt do trouby a odkryté pečeme asi 15 minut.
3
Vhodná příloha jsou americké nebo vařené brambory.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Mišák
    Mišák |

    8. 3. 2016 18:23

    Našpekujeme? Co to? :'(

  • Mišák
    Mišák |

    8. 3. 2016 18:22

    Našpekujeme? Co to? :'(

  • newkav
    newkav |

    23. 3. 2014 15:33

    vynikající, majonézu jsem si udělala domácí a maso se doslova rozplývalo na jazyku :-) jen příště dám více koření na steak, aby tam pořádně vyniklo