Vepřová pečeně s petrželkovou krustou

Snadné
Ingredience
Vepřová kýta 1 kg
Slanina  
Koření na steak  
Na krustu
Majonéza 100 ml
Petrželová nať  
Vejce 1 ks
Strouhanka  
Sůl  
Vepřová pečeně s petrželkovou krustou

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso našpekujeme (v případě kýty), posypeme steakovým kořením, podlejeme vodou a vcelku pečeme téměř do měkka.

Smícháme všechny ingredience na krustu (strouhanky dáme tolik, aby krusta nestékala, ale aby nebyla přiliš tuhá) a potřeme jí povrch pečeného masa. Vrátíme změt do trouby a odkryté pečeme asi 15 minut.

Vhodná příloha jsou americké nebo vařené brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Pikantní pečený guláš Lahůdky a speciality maďarské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Vepřová pečeně s petrželkovou krustou

Komentáře

  1. Mišák   08.03.2016 | 18:22 | reagovat |

    Našpekujeme? Co to? :'(

  2. newkav   23.03.2014 | 15:33 | reagovat |

    vynikající, majonézu jsem si udělala domácí a maso se doslova rozplývalo na jazyku :-) jen příště dám více koření na steak, aby tam pořádně vyniklo

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web