Autor:

Valašské kuře

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
stehna (nebo čtvrtky)
4 ks
Máslo
(Kousek)
 
Čerstvé houby
(Nebo žampiony)
100 g
Rajčata 3 ks
Klobása 100 g
Česnek 3 stroužek
Sůl  
Cibule 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží, Uzeniny

Kuřecí stehna nebo čtvrtky osolíme a upečeme. Mezitím na pánvi podusíme na másle cibuli, utřený česnek se solí, rajčata a pokrájenou klobásu.

Ke směsi přidáme zvlášť podušené houby. Touto směsí pak na talíři přeléváme jednotlivé porce pečeného kuřete.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Valašské kuře

Komentáře

  1. Mirka Urbánková   28.12.2004 | 3:46 | reagovat |

    Recept je vynikající ! Napište mi prosím další valašské nebo slovácké recepty, mám velký zájem.Děkuji.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web