Autor:

Valašské kuře

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
stehna (nebo čtvrtky)
4 ks
Máslo
(Kousek)
 
Čerstvé houby
(Nebo žampiony)
100 g
Rajčata 3 ks
Klobása 100 g
Česnek 3 stroužek
Sůl  
Cibule 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží, Uzeniny

Kuřecí stehna nebo čtvrtky osolíme a upečeme. Mezitím na pánvi podusíme na másle cibuli, utřený česnek se solí, rajčata a pokrájenou klobásu.

Ke směsi přidáme zvlášť podušené houby. Touto směsí pak na talíři přeléváme jednotlivé porce pečeného kuřete.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Valašské kuře

Komentáře

  1. Mirka Urbánková   28.12.2004 | 3:46 | reagovat |

    Recept je vynikající ! Napište mi prosím další valašské nebo slovácké recepty, mám velký zájem.Děkuji.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web