Autor:

Ostružinový dezert

240 minut PT0H240M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Ostružiny
čerstvé
1 kg
Smetana ke šlehání 200 ml
Ostružinový dezert

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Moučníky, Z ovoce, Dezerty

Opláchnuté ostružiny osušte a rozmixujte tyčovým mixérem. Šťávu pak přeceďte přes vrstvu gázy do misek nebo pohárků a nechte několik hodin stát na teplém místě bez toho, že byste jí míchali nebo nádobkami potřásali. Šťáva ztuhne jako želé.
Podávejte s kopečkem dotuha ušlehané smetany.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Ostružinový dezert

Komentáře

  1. zdeňka s.   21.10.2012 | 20:34 | reagovat |

    Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\

  2. lenka.rakova   17.10.2012 | 22:01 | reagovat |

    Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete zhubnout? Tak svačte! Tipy na svačiny, po kterých nepřiberete Chcete zhubnout? Tak svačte! Tipy na svačiny, po kterých nepřiberete
Konec hvězdného páru? Orlando Bloom a Katy Perry si dávají pauzu Konec hvězdného páru? Orlando Bloom a Katy Perry si dávají pauzu
Třezalka a antikoncepce? Pozor, můžete otěhotnět! Na jaké byliny si dávat pozor? Třezalka a antikoncepce? Pozor, můžete otěhotnět! Na jaké byliny si dávat pozor?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web